Companiile au acum prima șansă!

1

Energie pentru corporate


Situatia este mai dificila decat in cazul rezidential unde necesarul de energie este oarecum previzibil, in acest sens facem urmatoarea clasificare, care tine seama de necesarul de energie total (electricitate si caldura) si capacitatea maxima (energie) de productie a centralei fotovoltaice (sau a altor resurse regenerabile detinute)
Corporate tip A - necesarul de energie depaseste capacitatea de productie
Corporate tip B – necesarul de energie este comparabil cu capacitatea de productie
Corporate tip A – necesarul de energie este mai mic decat capacitatea de productie
Investitia in energie regenerabila protejeaza si securizeaza afacerea. In ultimii ani prognoza resurselor de energie conventionala (hidrocarburi) este sumbra, un numar limitat de ani vom mai putea beneficia de ea la preturi accesibile. Crizele economice, sociale,..incepand din 2009 au la baza si aceasta realitate nerecunoscuta inca. Din fericire pretul componentelor energiei fotovoltaice au inregistrat o scadere drastica de preturi, iar pentru rezolvarea incalzirii cladirilor au aparut pompele de caldura si ele la preturi rezonabile. Sunpro va fi configurat pentru export minim in reteaua operatorului de distributie, pentru maximizarea eficientei economice. Rezolvand primordial distributia, stocarea si final dirijand surplusul spre vanzare. 

2

Functionalitate

Pompele de căldură aer-apă cu COOP> 3.5, echipate cu, compresoare Mitsubishi și Copeland SUA (tehnologia EVI), produc agentul termic de încălzire necesar, care este distribuit prin FCU (ventilatoare) sau încălzire în pardoseală livrand in paralel si apă caldă menajera. Confortul termic este realizat  (încălzire pe timp de iarnă si aer condiționat garantat vară). Pompele EVI sunt recomandate pentru zonele extrem de reci, care pot fi operate cu parametri de performanță ridicată și până la -25 grade Celsius. Controlul este realizat direct de SUNre pentru utilizarea și stocarea energiei electrice generate de sistemul fotovoltaic  cu economie maximă.

3

Aplicatii


Cele mai favorabile aplicatii sunt acelea care prin procesul lor tehnic ofera sisteme de stocare termice implicite, neimplicand costuri suplimentare. Industria frigotehnica, mall-uri, magazine de congelate, hoteluri cu piscine si consumatoare de aer conditionat, cladiri de birouri, procese industriale diverse, companii ce pot programa productia (consumul) in orele de radiatie solara maxima, parcari, statii de benzina, …De asemenea cuvantul safety pentru a multitudine de aplicatii devine real, chiar in absenta grid-ului, back upul electric poate fi dimensionat astfel ca reteaua internet, supravegherea video si reteaua de siguranta sa functioneze la capacitate maxima. Oferim proiecte EPC la cheie,..solutia este la noi si decizia la dumneavoastra.

4

Componenta sistemului


Din sfera profesionala cu pompe de caldura comerciale de sute de KW, panouri fotovoltaice din Tier I, Invertoare si tablouri de protectii avansate, bineinteles impreuna cu SUNpro, creerul ce controleaza intreaga instalatie oferindu va economii si siguranta absoluta in exploatare. WIFI controlul total, acum atat de facil.

Selectie profesionala

Timp de funcționare lung, fără intervenție, redundanță, randamente maxime, funcționare ușor de utilizat, control WIFI

Mobirise

Tier I

Toate celulele solare: SunPower, Kyocera, LG, Trina, Ja Solar, 

Mobirise

Randament maxim în zona geografică

Oferim celule solare optime, mono- sau policristaline. După mai bine de unsprezece ani de monitorizare a centralelor PV realizate, ne detasam de concurenta prin experiența științifică

Mobirise

Invertoare la superlativ

O gamă largă de invertoare monofazate sau trifazate cu eficiență maximă, răcire naturală sau forțată, testate în mii de ore de funcționare. Kaco, SolarEdge, INVT, ..

Mobirise

Sisteme profesionale de fixare, aluminiu și oțel de calitate

Oferă o calitate operațională fără precedent în cele mai dificile condiții meteorologice, furtuni, sarcini extreme de zăpadă și cutremure.

Mobirise

Flexibilitate si calitate


Cabluri PV cu rezistență electrică minimă și rezistență mecanică, stabilitate temporală cu izolare maximă împotriva condițiilor meteo și UV.

Mobirise

SUNpro

Proiectarea și implementarea controlerului este individuală pentru fiecare proiect in parte tinand cont de necesitatile particulare ale sistemului.

Suport termic

Echipate cu cele mai puternice compresoare Mitsubishi și Copeland,

lucrări tehnice de artă

Mobirise

COP> 3,5  


Plus funcții automate de dezgheț, design industrial robust, garanție extinsă, rază de performanță, temperatură de lucru până la -25 grade Celsius

Mobirise

Pentru fiecare aplicație de afaceri

Hoteluri și pensiuni, clădiri de birouri, piscine, benzinării, magazine, SPA, saloane de înfrumusețare, .. alte aplicații de afaceri.

Mobirise

Proiectare specializată pentru companii


Echipa noastră cu 30 de ani de experiență vă stă la dispoziție pentru consultanță și proiecte la cheie.

News

Pentru a primi informatii si noutati din domeniul energiei regenerabila completati formularul si abonati-va. 


Abonati-va la newsletter

Cele mai interesante stiri si noutati din domeniu.


Conecteaza-te cu NOI !

Start your own site - Try here