costuri reduse si pasi siguri catre o planeta nepoluata

1

Smart Grid

O rețea inteligentă este o rețea electrică care include o varietate de măsuri operaționale și energetice, inclusiv contoare inteligente, elemente de executie inteligente, surse de energie regenerabile și resurse eficiente din punct de vedere energetic. Condiționarea electronică a energiei electrice și controlul generarii și distribuției de energie sunt aspecte importante ale rețelei inteligente. Politica de rețea inteligentă este organizată în Europa ca o platformă europeană de tehnologie inteligentă pentru rețelele inteligente. Introducerea tehnologiei inteligente de rețea implică, de asemenea, o transformare fundamentală a industriei serviciilor de electricitate, deși utilizarea tipică a termenului se concentrează asupra infrastructurii tehnice.

2

Smart Grid News!

In fapt notiunea de smart grid incepe sa ia o turnura extrem de vasta. Nu se mai vorbeste de o arhitectura in 2 dimensiuni a retelei, acum reteua este tridimensionala cu noduri si interferente de retele. Devine din ce in ce mai solicitant modul de control al producerii, distributiei, consumului si stocarii energiei electrice. In acasta ecuatie intervine cu un rol important si energia termica. Controlul se manifesta in multiple planuri, din centrul de control global al sistemului, dar si direct din necesitatile controlate de utilizatorul energiei, generand ierarhii de control. Acesta se manifesta pe retele clasice cablate digital, dar si prin tehnologii wireless tip WIFI,.. .Elementele de executie devin predominante prin rolul lor de a raspunde fluent la comenzile primite, se nasc noi generatii de motoare, pompe, switchuri, dimmere,..Asistam acum la o revolutie tehnologica a smart grid-ului care aduce cu ea: consum scazut, eficienta maxima, protectie si siguranta in functionare, costuri scazute.

3

DA

Da, Electro-Vox poate realiza proiecte turnkey (EPC) cu arhitectura SUNpro ce controleaza global retele smart grid de orice dimensiune. Un grup de case, un cartier, o localitate montana, un resort de turism, o companie, o activitate industriala,.. Adresati-va pentru a avea propria dvs. retea inteligenta: productie, control, siguranta, confort si mult dorita independenta energetica.

News

Pentru a primi informatii si noutati din domeniul energiei regenerabila completati formularul si abonati-va. 


Abonati-va la newsletter

Cele mai interesante stiri si noutati din domeniu.


Conecteaza-te cu NOI !

Develop a website with Mobirise